Achieving Sustainable Competitive Advantage in Organisations: Happiness Management

Título traducido de la contribución: Lograr una ventaja competitiva sostenible en las organizaciones: gestión de la felicidad

Rafael Ravina Ripoll, Estela Nuñez Barriopedro, David Almorza Gomar, Luis Bayardo Tobar Pesantez

Producción científica: Otra contribución

Resumen

Sustainable Development Goal 12 refers to responsible production and consumption. Professor Rafael Ravina-Ripoll at the University of Cádiz in Spain and his colleagues (Luis Bayardo Tobar-Pesantez, Estela Núñez-Barriopedro and David Almorza-Gomar) have addressed a lack of research and understanding in the literature about how management models based on happiness management can help promote sustainable and ethical development in the COVID-19 era.
Título traducido de la contribuciónLograr una ventaja competitiva sostenible en las organizaciones: gestión de la felicidad
Idioma originalInglés estadounidense
EstadoPublicada - 1 oct. 2022

Palabras clave

  • Consumption
  • Covid-19
  • Happiness management
  • Responsible production
  • Sustainable development goal

Areas de Conocimiento del CACES

  • 314A Administración

Huella

Profundice en los temas de investigación de 'Lograr una ventaja competitiva sostenible en las organizaciones: gestión de la felicidad'. En conjunto forman una huella única.

Citar esto